Vybrané problémy personálního řízení v hotelech a restauracích – Bc. Michal Sukovský
Bc. Michal Sukovský
Bachelor's thesis
Vybrané problémy personálního řízení v hotelech a restauracích
Selected issues of personnel management in hotels and restaurants
Abstract:
The theme of this thesis is to define selected personnel management issues in hotels and restaurants. The work is divided into three chapters, the first being the theoretical definition of accommodation and catering facilities, followed by personnel management as such, company typology and selected problem within the teams. The second chapter deals with the analysis of the results of the own survey …moreAbstract:
Témou tejto práce je definovanie vybraných problémov personálneho riadenia v hoteloch a reštauráciách. Práca sa člení na tri kapitoly, pričom obsahom prvej je teoretické vymedzenie ubytovacích a stravovacích zariadení, následne personálnemu manažmentu ako takému, typológií podnikov a vybraným problémom v rámci tímov. Druhá kapitola sa venuje analýze výsledkov vlastného prieskumu vo vybranom ubytovacom …more
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/l2rts/
Thesis defence
- Date of defence: 4. 9. 2018
- Supervisor: Dr. Ing. Sylva Skupinová
- Reader: Dr. Petr Krajáč, PhD.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.