Analýza nabídky bezlepkových a bezlaktózových cukrárenských výrobků – Bc. Anna Malykhina
Bc. Anna Malykhina
Bakalářská práce
Analýza nabídky bezlepkových a bezlaktózových cukrárenských výrobků
Analysis of Glutenfree and Lactosefree Products Products Offered by Confectioneries
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu nabídky bezlepkových a bezlaktózových cukrářských výrobků v cukrárnách hlavního města Prahy. Pro analýzu byly zvoleny následující podniky: Klárka kavárna-cukrárna, Cukrárna Buchta, Kavárna-cukrárna Elvíra, Zelenkova cukrárna a Libeřské lahůdky. Bakalářská práce se skládá z části teoretické, analytické a návrhové. V teoretické části jsou použité informace z relevantních …víceAbstract:
The bachelor's thesis is focused on the analysis of the offer of gluten-free and lactose-free confectionary products in confectioneries located in Prague. The following companies were chosen for the analysis: Klárka Kavárna-cukrárna, Cukrárna Buchta, Elvíra Kavárna-cukrárna, Zelenkova cukrárna and Libeřské lahůdky. The bachelor thesis is divided of three parts theoretical, analytical and proposal of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 11. 2023
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/f26ij/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 2. 2024
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Mgr. Vladana Horáková, MBA
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MALYKHINA, Anna. \textit{Analýza nabídky bezlepkových a bezlaktózových cukrárenských výrobků}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/dw49gz/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Marketing communications management of a confectionery company in the context of the Covid-19 pandemic
Anna Klimenko -
Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu
Alžběta Chocholová -
Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
Daria Musiienko -
Názvy pekařských a cukrářských výrobků v současné češtině
Jitka VEJSKALOVÁ -
Hodnocení perspektiv podnikatelské činnosti v oblasti prodeje cukrářských výrobků
Štěpánka ŠKOULOVÁ -
Uplatnění zdravé výživy v cukrářské výrobě
Dana Strouhalová -
Doporučená cena vs. tržní cena nehmotných produktů herního průmyslu
David Chittenden -
Právní souvislosti při oceňování nemovitého majetku. Cena obvyklá podle zákona o oceňování majetku a cena zjištěná podle zvláštních předpisů.
Lenka Čiperová