Bc. Anna Malykhina

Bakalářská práce

Analýza nabídky bezlepkových a bezlaktózových cukrárenských výrobků

Analysis of Glutenfree and Lactosefree Products Products Offered by Confectioneries
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu nabídky bezlepkových a bezlaktózových cukrářských výrobků v cukrárnách hlavního města Prahy. Pro analýzu byly zvoleny následující podniky: Klárka kavárna-cukrárna, Cukrárna Buchta, Kavárna-cukrárna Elvíra, Zelenkova cukrárna a Libeřské lahůdky. Bakalářská práce se skládá z části teoretické, analytické a návrhové. V teoretické části jsou použité informace z relevantních …více
Abstract:
The bachelor's thesis is focused on the analysis of the offer of gluten-free and lactose-free confectionary products in confectioneries located in Prague. The following companies were chosen for the analysis: Klárka Kavárna-cukrárna, Cukrárna Buchta, Elvíra Kavárna-cukrárna, Zelenkova cukrárna and Libeřské lahůdky. The bachelor thesis is divided of three parts theoretical, analytical and proposal of …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 11. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/f26ij/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 2. 2024
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Mgr. Vladana Horáková, MBA

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.