Bc. Anna Malykhina

Bachelor's thesis

Analýza nabídky bezlepkových a bezlaktózových cukrárenských výrobků

Analysis of Glutenfree and Lactosefree Products Products Offered by Confectioneries
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu nabídky bezlepkových a bezlaktózových cukrářských výrobků v cukrárnách hlavního města Prahy. Pro analýzu byly zvoleny následující podniky: Klárka kavárna-cukrárna, Cukrárna Buchta, Kavárna-cukrárna Elvíra, Zelenkova cukrárna a Libeřské lahůdky. Bakalářská práce se skládá z části teoretické, analytické a návrhové. V teoretické části jsou použité informace z relevantních …more
Abstract:
The bachelor's thesis is focused on the analysis of the offer of gluten-free and lactose-free confectionary products in confectioneries located in Prague. The following companies were chosen for the analysis: Klárka Kavárna-cukrárna, Cukrárna Buchta, Elvíra Kavárna-cukrárna, Zelenkova cukrárna and Libeřské lahůdky. The bachelor thesis is divided of three parts theoretical, analytical and proposal of …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 11. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 2. 2024
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Mgr. Vladana Horáková, MBA

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.