Lenka NÁDVORNÍKOVÁ

Bakalářská práce

Faktory ovlivňující kvalitu vína

The factors influencing the quality of wine
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá faktory ovlivňující kvalitu vína. V první kapitole je popsána stručně historie vinařství u nás a následně jsou uvedeny vinařské oblasti a podoblasti v České republice. Dále je popsáno chemické složení hroznu a technologie výroby červených a bílých vín. Je objasněn pojem hodnocení vína fyzikálně-chemickou metodou a senzorické hodnocení {--} jsou popsány jednotlivé posuzované …více
Abstract:
This bachelor thesis is dealing with factors that affects the quality of wine. In first chapter there is briefly described the history of viticulture in our country and, subsequently, there are mentioned vine-yard areas and subareas in Czech Republic. Thenceforward there is a description of chemical compounds in grapes and technology of red and white wine production. There is also clarified a term …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 5. 2009
Zveřejnit od: 28. 5. 2009
Identifikátor: 12776

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2009

Citační záznam

Jak správně citovat práci

NÁDVORNÍKOVÁ, Lenka. Faktory ovlivňující kvalitu vína. Uherské Hradiště, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 28. 05. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 28. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin