Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování. – Bc. David TOMÁŠEK
Bc. David TOMÁŠEK
Master's thesis
Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.
Analysis of consumption and species representation of vegetables as sources of alimentary antioxidants in the system of school meals.
Abstract:
: Tématem předkládané diplomové práce je Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování u žáků základních škol a návrh možnosti zlepšení limitních ukazatelů. Úkolem této diplomové práce je zjistit, jestli školní jídelny zvládají úspěšně plnit normu spotřebního koše a výživových norem pro školní stravování v komoditě zeleniny a jaké …moreAbstract:
The topic of the submitted diploma thesis is the Analysis of consumption and species representation of vegetables as a source of alimentary antioxidants in the primary school pupils´ catering system of pupils and a proposal of a possibility of the limit indicators´ improvement. The task of this diploma thesis was to find out whether school canteens manage to successfully meet the standard of the consumer …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2022
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Jan Schuster, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
TOMÁŠEK, David. \textit{Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Education. 2022. Available from: https://theses.cz/id/dxnlp9/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
TOMÁŠEK, David. Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.. České Budějovice, 2022. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EducationMaster programme / field:
Education / Education concerning to Health Education
Theses on a related topic
-
Možnosti zvyšování spotřeby ovoce, zeleniny a luštěnin u dětí ve školních jídelnách
Lucie PAVCOVÁ -
Zelenina ve výživě a možnosti zvyšování její spotřeby
Pavla UHLÍŘOVÁ -
Zelenina a možnosti zvyšování její spotřeby
Jitka PEŠKOVÁ -
Kohoutková voda v pitném režimu žáků 2.st. ZŠ a možnosti zvyšování její spotřeby
Petra SVAČINOVÁ -
Možnosti zvyšování přenosu hnací síly kol traktoru na podložku
Jan Henzl -
Změny v nutriční hodnotě zeleniny pěstované na půdě kontaminované arsenem
Michaela Kovandová -
Vliv kontaminace půdy na nutriční hodnotu pěstované zeleniny
Filip Šimík -
Zeleniny Vietnamu vhodné pro introdukci do ČR
Thi Ha Dang
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights