Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování. – Bc. David TOMÁŠEK
Bc. David TOMÁŠEK
Master's thesis
Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.
Analysis of consumption and species representation of vegetables as sources of alimentary antioxidants in the system of school meals.
Anotácia:
: Tématem předkládané diplomové práce je Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování u žáků základních škol a návrh možnosti zlepšení limitních ukazatelů. Úkolem této diplomové práce je zjistit, jestli školní jídelny zvládají úspěšně plnit normu spotřebního koše a výživových norem pro školní stravování v komoditě zeleniny a jaké …viacAbstract:
The topic of the submitted diploma thesis is the Analysis of consumption and species representation of vegetables as a source of alimentary antioxidants in the primary school pupils´ catering system of pupils and a proposal of a possibility of the limit indicators´ improvement. The task of this diploma thesis was to find out whether school canteens manage to successfully meet the standard of the consumer …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Mgr. Jan Schuster, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TOMÁŠEK, David. \textit{Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.}. Online. Diplomová práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Education. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/dxnlp9/.
Jak správně citovat práci
TOMÁŠEK, David. Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.. České Budějovice, 2022. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EducationMaster programme / odbor:
Education / Education concerning to Health Education
Práce na příbuzné téma
-
Možnosti zvyšování spotřeby ovoce, zeleniny a luštěnin u dětí ve školních jídelnách
Lucie PAVCOVÁ -
Zelenina ve výživě a možnosti zvyšování její spotřeby
Pavla UHLÍŘOVÁ -
Zelenina a možnosti zvyšování její spotřeby
Jitka PEŠKOVÁ -
Kohoutková voda v pitném režimu žáků 2.st. ZŠ a možnosti zvyšování její spotřeby
Petra SVAČINOVÁ -
Možnosti zvyšování přenosu hnací síly kol traktoru na podložku
Jan Henzl -
Změny v nutriční hodnotě zeleniny pěstované na půdě kontaminované arsenem
Michaela Kovandová -
Vliv kontaminace půdy na nutriční hodnotu pěstované zeleniny
Filip Šimík -
Zeleniny Vietnamu vhodné pro introdukci do ČR
Thi Ha Dang
Názov
Vložil
Vložené
Práva