Kompetenční profil vybrané profese v hotelnictví nebo cestovním ruchu – Bc. Pavel Žďárský
Bc. Pavel Žďárský
Master's thesis
Kompetenční profil vybrané profese v hotelnictví nebo cestovním ruchu
Competent profile of chosen position in hospitality or tourism
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá kompetenčním profilem pozice asistent Food&Beverage manažera v hotelu Clarion Congress hotel Prague. V práci jsou shrnuty kompetence pracovníka na F&B střediscích hotelu. Kompetence asistenta F&B manažera jsou poté porovnány s kompetencemi F&B manažera hotelu. Součástí práce je také dotazník, který se zaměřuje na kompetence, které by měl mít pracovník …moreAbstract:
This Diploma Thesis deals with the competency profile of asistent of F&B manager at Clarion Congress Hotel Prague. In this work there is a summary of competence at F&B department. Competency of asistent of F&B are compared with competency of F&B manager of hotel. Component of this work is a questionnare focused on competency should have a worker at this position.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2016
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/9352/vsh_m_a2/
Thesis defence
- Date of defence: 9. 6. 2016
- Supervisor: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.
- Reader: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Využití Outsourcingu v hotelu Clarion Congress Hotel Olomouc
Monika Kráčmarová -
Marketingový mix společnosti Clarion Congress Hotel v Ústí nad Labem
Kamila ŠŤASTNÁ -
Marketingový mix společnosti Clarion Congress Hotel v Ústí nad Labem
Kamila ŠŤASTNÁ -
CONTROLLING CLARION CONGRESS HOTELU
Karin Konzbulová -
Návrh strategie pro získávání korporátních klientů pro vybraný hotel
Kateřina Volšičková -
Kongresové hotely na trhu cestovního ruchu v Praze
Petra Kolaříková -
Rozvoj kongresové činnosti v novém hotelu CPI
Kamila Jarošová -
Hygiena v kuchyních gastronomických provozů
Martina Čiháková