Udržitelná produkce bezlepkových potravin a jejich dostupnost v České republice – Karin Kašková
Karin Kašková
Bachelor's thesis
Udržitelná produkce bezlepkových potravin a jejich dostupnost v České republice
Sustainable Production of Gluten-Free Foods and their Availability in the Czech Republic
Abstract:
Oráce se zabývá problematikou udržitelné produkce bezlepkových potravin. Je rozdělena na dvě části, část teoretickou a část praktickou. V teoretické části je řešena problematika udržitelného rozvoje, potravinové bezpečnosti a bezlepkových potravin. V další části se zabývá regionální firmou Ostrožsko a.s. a produkcí bezlepkových potravin ve zmíněné společnosti. V návrhové části jsou zařazeny návrhy …moreAbstract:
This work deals with the sustainable production of gluten-free foods. It is divided into two parts, theoretical and design. The theoretical part deals with the issue of sustainable development, food security and gluten-free foods. The next section deals with regional firm Ostrozsko Inc. and the production of gluten-free foods in the said company. In the design section are also included suggestions …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 5. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Eva Lukášková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KAŠKOVÁ, Karin. \textit{Udržitelná produkce bezlepkových potravin a jejich dostupnost v České republice}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Logistics and Crisis Management. 2017. Available from: https://theses.cz/id/dznj75/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Kašková, Karin. Udržitelná produkce bezlepkových potravin a jejich dostupnost v České republice. Uherské Hradiště, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of Logistics and Crisis ManagementBachelor programme / field:
Security of Society / Environmental Risk Management
Theses on a related topic
-
Bezpečnost bezlepkových potravin z pohledu výskytu mykotoxinů
Michaela Dudová -
Koncept udržitelné produkce kávy a zájem ze strany českého zákazníka
David DUŽÁR -
Dopad udržitelné produkce potravin na chování spotřebitele
Guldana Yerengaliyeva -
Udržitelná produkce speciálních potravin a jejich dostupnost na území České republiky
Lucie Hvozdenská -
Ekonomická lokalizace v environmentálních souvislostech aneb Produkce a spotřeba zblízka
Eva Fraňková -
Problematika certifikace udržitelné produkce z akvakultur
Lucie DVOŘÁKOVÁ -
Alternativní rostlinná produkce - vertikální farma
Kamila Děkanovská -
Evropský systém certifikace trvale udržitelné produkce biomasy a biopaliv sloužící k regulaci emisí skleníkových plynů při pěstování, sklizni, dopravě a skladování biomasy v ekonomice obchodní společnosti
Miroslav NOVOTNÝ