Karin Kašková

Bachelor's thesis

Udržitelná produkce bezlepkových potravin a jejich dostupnost v České republice

Sustainable Production of Gluten-Free Foods and their Availability in the Czech Republic
Abstract:
Oráce se zabývá problematikou udržitelné produkce bezlepkových potravin. Je rozdělena na dvě části, část teoretickou a část praktickou. V teoretické části je řešena problematika udržitelného rozvoje, potravinové bezpečnosti a bezlepkových potravin. V další části se zabývá regionální firmou Ostrožsko a.s. a produkcí bezlepkových potravin ve zmíněné společnosti. V návrhové části jsou zařazeny návrhy …more
Abstract:
This work deals with the sustainable production of gluten-free foods. It is divided into two parts, theoretical and design. The theoretical part deals with the issue of sustainable development, food security and gluten-free foods. The next section deals with regional firm Ostrozsko Inc. and the production of gluten-free foods in the said company. In the design section are also included suggestions …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 5. 2017

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Eva Lukášková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Kašková, Karin. Udržitelná produkce bezlepkových potravin a jejich dostupnost v České republice. Uherské Hradiště, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe