Příprava podnikatelského záměru a analýza jeho rizik – Michal Vacek
Michal Vacek
Bakalářská práce
Příprava podnikatelského záměru a analýza jeho rizik
Business Plan and Analysis of Risks
Anotace:
Předmětem bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu na založení restaurace v Pardubicích. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je věnována základním pojmům z oblasti podnikání, právním formám podnikání, podnikatelského plánu a SWOT analýze. Součástí teoretické části je rovněž posouzení výhodnosti investic. V praktické části je vytvořen konkrétní podnikatelský …víceAbstract:
The subject of this bachelor work is processing the business plan for the restaurant in Pardubice. This work is divided into two parts, theoretical and practical part. The theoretical part is about basic terms of business, structure of business concept and SWOT analysis. The part also summarizes methods for assesing the investment advantages. In practical part is written the specific business plan …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2017
- Vedoucí: Ing. Michal Kuběnka, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Vacek, Michal. Příprava podnikatelského záměru a analýza jeho rizik. Pardubice, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta ekonomicko-správníUniverzita Pardubice
Fakulta ekonomicko-správníBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika a provoz podniku
Práce na příbuzné téma
-
Business Plan – Dental ordination Angel Smile
Stanislava Kozlova -
Podnikatelsky plan
Anastasiya Nazarenko -
Business plan for Lonicera
Anna Babicheva -
Business plan
Luis Antonio Angeles Pérez -
Podnikatelský plán - Restaurace ve stylu francouzské crêperie
Klára Němcová -
Marketingová strategie rodinné restaurace U Zvonu
Jaroslav Puchoň -
Marketingový plán na založení restaurace
Karolína Pavlačková -
Transformace právní formy rodinné restaurace Ventura Pub Evropák
Patrik Konopásek