Ing. Lenka DLABAČOVÁ

Bakalářská práce

Kvalita pokrmů (jídel) a faktory, které ji ovlivňují.

Quality of the food and the factors which influence it.
Anotace:
Má bakalářská práce se zabývá kvalitou pokrmů a faktory, které ji ovlivňují. Ve stručnosti jsou zde charakterizovány orgány kontrolující kvalitu potravin a legislativa, která se touto problematikou zabývá. Další část práce charakterizuje konvenientní výrobky, které usnad-ňují přípravu hotových jídel. V poslední kapitole je věnována pozornost způsobu podávání pokrmů.
Abstract:
My bachelors work discusses the quality of food and factors that influence it. In briefness there are characterised the organs that controll the quality of the food plus a Legislature, which inquire into this problem/those tasks. Other part of the work is mainly about konve-nient products that make the preparation of the meal easier. The last chapter dedicate the way/method of serving the meal.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 6. 2009
Identifikátor: 5226

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 6. 2007
  • Vedoucí: Ing. Jindřich Matějíček

Citační záznam

Jak správně citovat práci

DLABAČOVÁ, Lenka. Kvalita pokrmů (jídel) a faktory, které ji ovlivňují.. Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 04. 06. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin