Kvalitativní vlastnosti nahého a pluchatého ovsa – Bc. Matěj HOUDEK
Bc. Matěj HOUDEK
Master's thesis
Kvalitativní vlastnosti nahého a pluchatého ovsa
Qualitative parameters of naked and hulled oats
Anotácia:
Práce se zabývá kvalitativními vlastnostmi nahého a pluchatého ovsa. Teoretická část obsahuje literární přehled týkající se botanické charakteristiky, využití, postupu pěstování a kvality ovsa. Praktická část se zabývá výsledky pokusu během let 2011 a 2012.Abstract:
The work deals with the qualitative properties of naked and hulled oats. The theoretical part includes a review of literature on botanical characteristics , use, production process and quality oats. The practical part deals with the results attempt during the years 2011 and 2012.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2013
Zverejniť od: 26. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Zdeněk Štěrba, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HOUDEK, Matěj. Kvalitativní vlastnosti nahého a pluchatého ovsa. Č. Bud., 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 26.4.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 26. 4. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / odbor:
Agriculture Engineering / Agriculture Engineering
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva