Bc. Anna JIŘÍKOVÁ

Master's thesis

Kontrola masné užitkovosti u jehňat kříženců plemen suffolk, texel a zwartbles

Anotácia:
Vyhodnocení masné užitkovosti kříženců plemen zwartbles-sugffolk a zwartbles- texel v první generaci a oveření vlivu křížení masných plemen na porážkovou hmotnost a složení jatečně upraveného těla.
Abstract:
Evaluation of meat performance of hybrids of zwartbles-sugffolk and zwartbles-texel breeds in the first generation and verification of the effect of crossbreeding of meat breeds on slaughter weight and carcass composition.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Anna Poborská, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

JIŘÍKOVÁ, Anna. Kontrola masné užitkovosti u jehňat kříženců plemen suffolk, texel a zwartbles. Č. Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakulta

UNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE

Faculty of Agriculture

Master programme / odbor:
Agriculture Engineering / Agribussines

 
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Theses e0v10b e0v10b/2
26. 4. 2021
Složky
Soubory
Bulánová, L.
27. 4. 2021
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.