Charakteristika surovin v asijské gastronomii – Tereza Pakhofferová
Tereza Pakhofferová
Bachelor's thesis
Charakteristika surovin v asijské gastronomii
Characteristic of raw materials in Asian gastronomy
Abstract:
V této bakalářské práci jsem se zaměřila na charakteristiku surovin asijské gastronomie, vybraných výrobků a využití některých vybraných surovin a výrobků. V prvních čtyřech kapitolách se zabývám charakteristikou surovin, jejich botanickým popisem, pěstováním a příklady z odvětví využití. V páté kapitole jsou uvedeny příklady některých výrobků této gastronomie. V příloze jsou pak uvedeny konkrétní …moreAbstract:
In this bachelor's thesis, I focused on the characteristics of raw materials of Asian gastronomy, selected products, and the use of some selected raw material products. In the first four chapters I deal with the characteristics of raw materials, their botanical description, cultivation and examples from the use industry. The fifth chapter gives examples of some products of this gastronomy. The appendix …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2021
Thesis defence
- Date of defence: 11. 6. 2021
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Pakhofferová, Tereza. Charakteristika surovin v asijské gastronomii. Zlín, 2021. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
Daria Churiakova -
Netradiční suroviny v gastronomii
Jana Stloukalová