Stravovací návyky obyvatelstva v České republice – Bc. Margarita Shutkina
Bc. Margarita Shutkina
Bachelor's thesis
Stravovací návyky obyvatelstva v České republice
Eating habits of the population living in Czech Republic
Abstract:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na téma stravovacích návyků obyvatele v České republice. Práce je rozdělena do tří částí, z nichž první se věnuje hlavním trendům ve stravování české populace, klíčovým faktorům formující stravovací návyky, spotřebě hlavních skupin potravin a ekonomickým aspektům výživy. Druhá část je analytická a založena na kvantitativním výzkumu formou dotazníkového šetření na reprezentativním …moreAbstract:
This bachelor's thesis focuses on the topic of eating habits of the population in the Czech Republic. The thesis is divided into three parts, the first of which deals with the main trends in the diet of the Czech population, key factors shaping eating habits, consumption of the main food groups and economic aspects of nutrition. The second part is analytical and based on quantitative research in the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2024
Identifier:
https://is.ucp.cz/th/p1gn9/
Thesis defence
- Date of defence: 11. 6. 2024
- Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Reader: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Faktory ovlivňující nabídku stravovacích služeb v Praze.
Anastasia Vorogushina -
Faktory ovlivňující stravovací návyky žáků základních škol
Karolína Fourová -
Faktory ovlivňující stravovací návyky u žen s osteoporózou starších 65 let
Ivana Čížová -
Faktory působící na výběr stravy a stravovací preference žáků středních odborných škol
Martina Adámková -
Vliv vybraných skupin potravin na vznik zubního kazu
Hana Kvardová -
Analýza spotřeby vybraných potravin v ČR
Lenka Kymlová -
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě potravin s ohledem na alternativní výživové směry
Kamila Mrkusová -
Controlling factors of porosity formation in sandstone; the case study in the Karpatian sediments, Carpathian Foredeep, Czech Republic
Peshawa BAHJAT AVDAL