Stravovací návyky obyvatelstva v České republice – Bc. Margarita Shutkina
Bc. Margarita Shutkina
Bachelor's thesis
Stravovací návyky obyvatelstva v České republice
Eating habits of the population living in Czech Republic
Anotácia:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na téma stravovacích návyků obyvatele v České republice. Práce je rozdělena do tří částí, z nichž první se věnuje hlavním trendům ve stravování české populace, klíčovým faktorům formující stravovací návyky, spotřebě hlavních skupin potravin a ekonomickým aspektům výživy. Druhá část je analytická a založena na kvantitativním výzkumu formou dotazníkového šetření na reprezentativním …viacAbstract:
This bachelor's thesis focuses on the topic of eating habits of the population in the Czech Republic. The thesis is divided into three parts, the first of which deals with the main trends in the diet of the Czech population, key factors shaping eating habits, consumption of the main food groups and economic aspects of nutrition. The second part is analytical and based on quantitative research in the …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2024
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/p1gn9/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2024
- Vedúci: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Oponent: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SHUTKINA, Margarita. \textit{Stravovací návyky obyvatelstva v České republice}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/e1tz6h/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Bachelor programme / odbor:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Faktory ovlivňující nabídku stravovacích služeb v Praze.
Anastasia Vorogushina -
Faktory ovlivňující stravovací návyky žáků základních škol
Karolína Fourová -
Faktory ovlivňující stravovací návyky u žen s osteoporózou starších 65 let
Ivana Čížová -
Faktory působící na výběr stravy a stravovací preference žáků středních odborných škol
Martina Adámková -
Vliv vybraných skupin potravin na vznik zubního kazu
Hana Kvardová -
Analýza spotřeby vybraných potravin v ČR
Lenka Kymlová -
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě potravin s ohledem na alternativní výživové směry
Kamila Mrkusová -
Controlling factors of porosity formation in sandstone; the case study in the Karpatian sediments, Carpathian Foredeep, Czech Republic
Peshawa BAHJAT AVDAL