Funkční potraviny a jejich uplatnění na regionálním trhu potravin – Nikola NACHÁZELOVÁ
Nikola NACHÁZELOVÁ
Bakalářská práce
Funkční potraviny a jejich uplatnění na regionálním trhu potravin
Functional foods and their application on regional food market
Anotace:
Cílem bakalářské práce bylo charakterizovat přínos funkčních potravin pro lidské zdraví a formulovat efektivní postup při zavádění funkčních potravin na regionální trh potravin při využití nástrojů marketingového mixu. Pro zhotovení práce bylo provedeno dotazníkové šetření, které mělo za úkol zjistit, zda obyvatelé znají funkční potraviny. Díky tomu bylo zjištěno, že většina obyvatel nezná pojem funkční …víceAbstract:
The aim of the bachelor thesis was to characterize the contribution of functional foods to human health and to formulate an effective procedure for introducing functional foods into the regional food market using marketing mix tools. A questionnaire survey was carried out for the thesis to determine whether the inhabitants knew functional foods. As a result, it was found that the majority of the population …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Ladislav Skořepa, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NACHÁZELOVÁ, Nikola. \textit{Funkční potraviny a jejich uplatnění na regionálním trhu potravin}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/e2eont/.
Jak správně citovat práci
NACHÁZELOVÁ, Nikola. Funkční potraviny a jejich uplatnění na regionálním trhu potravin. Č. Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Agropodnikání
Práce na příbuzné téma
-
Funkční potraviny a jejich uplatnění na regionálním trhu potravin
Helena ARDOLFOVÁ -
Funkční potraviny a možnosti zvýšení jejich spotřeby
Eliška HIRKOVÁ -
Funkční potraviny a jejich uplatnění na regionálním trhu potravin
Jana ZÍDKOVÁ -
Marketingový mix vybraného sortimentu
Lukáš LIČKO -
Marketingový mix vybraného pivovaru
Šárka NOVÁKOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva