Technologické možnosti výroby vybraných nápojů – Bc. Klára Haluzová
Bc. Klára Haluzová
Diplomová práce
Technologické možnosti výroby vybraných nápojů
Technological possibilities of selected beverages production
Anotace:
V teoretické části diplomové práce: „Technologické možnosti výroby vybraných nápojů“ jsou shrnuty základní teoretické poznatky týkající se problematiky surovin a technologie výroby piva a kvašených sladinových nápojů. V další části práce jsou uvedeny možnosti výroby nízkoalkoholických a nealkoholických variant těchto nápojů. Pozornost je zaměřena především na způsoby výroby s využitím speciálních mikroorganismů …víceAbstract:
In the theoretical part of the diploma thesis: “Technological possibilities of selected beverages production” basic theoretical knowledge concerning the problematics of ingredients and the production technology of beer and fermented malt beverages is summarized. In the subsequent part of the thesis production possibilities of low-alcohol and non-alcoholic variations of these beverages are stated. It …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin