Ing. Markéta Sikorová

Master's thesis

Gastronomické festivaly jako součást české kulinární tradice

Gastronomical Events as a Part of Czech Culinary Tradition
Abstract:
SIKOROVA, Markéta. Gastronomické festivaly jako součást české kulinární tradice. [Diplomová práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2020. Celkový počet stran 64. Diplomová práce je věnovaná českým gastronomickým festivalům, které jsou především surovinově orientované. Cílem práce je zhodnotit význam gastronomických festivalů jako součásti české kulinární tradice. Diplomová práce je rozdělená do tří kapitol …more
Abstract:
Gastronomic festivals as a part of the Czech culinary tradition. [Diploma thesis] University of Hospitality Management. Prague: 2020. Total number of pages ??. The diploma thesis is devoted to Czech gastronomic festivals, which are mainly raw material-oriented. The aim of this work is to evaluate the importance of gastronomic festivals as part of the Czech culinary tradition. The diploma thesis is …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 6. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 3. 9. 2020
  • Supervisor: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management