Gastronomické festivaly jako součást české kulinární tradice – Ing. Markéta Sikorová
Ing. Markéta Sikorová
Master's thesis
Gastronomické festivaly jako součást české kulinární tradice
Gastronomical Events as a Part of Czech Culinary Tradition
Abstract:
SIKOROVA, Markéta. Gastronomické festivaly jako součást české kulinární tradice. [Diplomová práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2020. Celkový počet stran 64. Diplomová práce je věnovaná českým gastronomickým festivalům, které jsou především surovinově orientované. Cílem práce je zhodnotit význam gastronomických festivalů jako součásti české kulinární tradice. Diplomová práce je rozdělená do tří kapitol …moreAbstract:
Gastronomic festivals as a part of the Czech culinary tradition. [Diploma thesis] University of Hospitality Management. Prague: 2020. Total number of pages ??. The diploma thesis is devoted to Czech gastronomic festivals, which are mainly raw material-oriented. The aim of this work is to evaluate the importance of gastronomic festivals as part of the Czech culinary tradition. The diploma thesis is …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 6. 2020
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/otbcz/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 9. 2020
- Supervisor: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Gastronomický cestovní ruch se zaměřením na město Liberec
Michaela Rysnerová -
Kulinářský cestovní ruch
Dagmar ROUSOVÁ -
Kulinářský cestovní ruch v České republice
Petr Šafránek -
Kulinářský cestovní ruch České republiky
Tereza Kropáčková -
Atraktivita destinací cestovního ruchu v Evropské unii ve vazbě na rozvoj kulinářského cestovního ruchu
Iryna Chernenko -
Projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch
Irena Tomšů