Ing. Markéta Sikorová

Diplomová práce

Gastronomické festivaly jako součást české kulinární tradice

Gastronomical Events as a Part of Czech Culinary Tradition
Anotace:
SIKOROVA, Markéta. Gastronomické festivaly jako součást české kulinární tradice. [Diplomová práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2020. Celkový počet stran 64. Diplomová práce je věnovaná českým gastronomickým festivalům, které jsou především surovinově orientované. Cílem práce je zhodnotit význam gastronomických festivalů jako součásti české kulinární tradice. Diplomová práce je rozdělená do tří kapitol …více
Abstract:
Gastronomic festivals as a part of the Czech culinary tradition. [Diploma thesis] University of Hospitality Management. Prague: 2020. Total number of pages ??. The diploma thesis is devoted to Czech gastronomic festivals, which are mainly raw material-oriented. The aim of this work is to evaluate the importance of gastronomic festivals as part of the Czech culinary tradition. The diploma thesis is …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 6. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/otbcz/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 9. 2020
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství