Gastronomické festivaly jako součást české kulinární tradice – Ing. Markéta Sikorová
Ing. Markéta Sikorová
Diplomová práce
Gastronomické festivaly jako součást české kulinární tradice
Gastronomical Events as a Part of Czech Culinary Tradition
Anotace:
SIKOROVA, Markéta. Gastronomické festivaly jako součást české kulinární tradice. [Diplomová práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2020. Celkový počet stran 64. Diplomová práce je věnovaná českým gastronomickým festivalům, které jsou především surovinově orientované. Cílem práce je zhodnotit význam gastronomických festivalů jako součásti české kulinární tradice. Diplomová práce je rozdělená do tří kapitol …víceAbstract:
Gastronomic festivals as a part of the Czech culinary tradition. [Diploma thesis] University of Hospitality Management. Prague: 2020. Total number of pages ??. The diploma thesis is devoted to Czech gastronomic festivals, which are mainly raw material-oriented. The aim of this work is to evaluate the importance of gastronomic festivals as part of the Czech culinary tradition. The diploma thesis is …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 6. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/otbcz/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 9. 2020
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SIKOROVÁ, Markéta. \textit{Gastronomické festivaly jako součást české kulinární tradice}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/e3a2ug/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Gastronomický cestovní ruch se zaměřením na město Liberec
Michaela Rysnerová -
Kulinářský cestovní ruch
Dagmar ROUSOVÁ -
Kulinářský cestovní ruch České republiky
Tereza Kropáčková -
Kulinářský cestovní ruch v České republice
Petr Šafránek -
Atraktivita destinací cestovního ruchu v Evropské unii ve vazbě na rozvoj kulinářského cestovního ruchu
Iryna Chernenko -
Projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch
Irena Tomšů