Analýza kvalitativně rozdílných druhů masa v letech 2013 - 2023 v tržní síti České republiky – Bc. Karolína ZIEGLBAUEROVÁ
Bc. Karolína ZIEGLBAUEROVÁ
Master's thesis
Analýza kvalitativně rozdílných druhů masa v letech 2013 - 2023 v tržní síti České republiky
Analysis of qualitatively different types of meat in the years 2013 - 2023 in the Czech Republic
Anotácia:
Úvod diplomové práce seznamuje s aktuální spotřebou masa a zmiňuje významný vliv náboženství a další historické souvislosti ve spojení s konzumací masa. Diplomová práce dále informuje o významném vlivu masa na výživu člověka v souvislosti se zdravotní nezávadností. Další část je o kvalitě a o jednotlivých druzích masa, které jsou běžně dostupné v tržní síti. Zabývá se též hodnocením jatečně upravených …viacAbstract:
The introduction of the thesis introduces the current consumption of meat and menti-ons the significant influence of religion and other historical contexts in connection with meat consumption. The diploma thesis also informs about the significant influ-ence of meat on human nutrition in connection with health safety. The next part is about the quality and individual types of meat that are commonly …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. František Lorenc, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZIEGLBAUEROVÁ, Karolína. \textit{Analýza kvalitativně rozdílných druhů masa v letech 2013 - 2023 v tržní síti České republiky}. Online. Diplomová práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture and Technology. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/e3q1m6/.
Jak správně citovat práci
ZIEGLBAUEROVÁ, Karolína. Analýza kvalitativně rozdílných druhů masa v letech 2013 - 2023 v tržní síti České republiky. České Budějovice, 2024. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné do 15. 4. 2027
- Po tomto datu bude práce dostupná: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta zemědělská a technologickáUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Agriculture and TechnologyMaster programme / odbor:
Animal husbandry / Animal husbandry
Práce na příbuzné téma
-
Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
Iva Heinereichová -
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
Michaela Boušová -
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
Jana Lainková -
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso
Kristýna Pangrácová -
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen - hovězí maso
Miloslava MACKEOVÁ -
Aktuální problematika zpracování masa a uvádění na trh masných výrobků v různých režimech prodeje
Petra Vaňková -
Aktuální problematika řízení produkce, zpracování masa a jeho uvádění na trh regionálním výrobcem
Aneta Lhotská -
Jakostní charakteristiky masa a masných výrobků při regionální produkci
Eliška Knoblochová