Spotřeba potravin - vývojové tendence vybraných druhů potravin – Lucie Havlová
Lucie Havlová
Bachelor's thesis
Spotřeba potravin - vývojové tendence vybraných druhů potravin
Food consumption – trends in chosen types of food
Abstract:
Bakalářská práce je zpracovaná na téma spotřeba potravin – vývoje tendence vybraných druhů potravin. Hlavním cílem této práce je zhodnocení vývoje spotřeby vybraných druhů potravin, konkrétně jde o: maso, obiloviny, cukr, tuky, ovoce a zelenina, ryby, mléčné výrobky a nealkoholické a alkoholické nápoje. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy v oblasti potravin. Dále jsou uvedeny systémy …moreAbstract:
The bachelor thesis is elaborated on the topic of food consumption – trends in chosen types of food. The main aim of this work is to evaluate the development of the consumption of chosen types of food, namely: meat, cereals, sugar, fats, fruits and vegetables, fish, dairy products and soft and alcoholic beverages. The theoretical part explains the basic concepts of food. The following are the systems …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 3. 2020
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Libuše Svatošová, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HAVLOVÁ, Lucie. \textit{Spotřeba potravin - vývojové tendence vybraných druhů potravin}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2020. Available from: https://theses.cz/id/e3vbbz/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme / field:
Economics Policy and Administration / Public Administration and Regional Development
Theses on a related topic
-
Faktory ovlivňující spotřebitele při nákupu potravin (případ okázalých potravin a potravin běžné spotřeby)
Pavel Kamarýt -
Mezera mezi záměrem a chováním u etického nákupu potravin
Petra Cendelínová -
Influence of COVID-19 on Consumption in the Czech Republic
Tendai Blair Gomba -
The Effect of Electricity Prices on Consumption Patterns in the Czech Republic
Anara Amangaliyeva -
Consumption of Beer and White Wine in the Czech Republic
Abdalmageed Al wadhaf -
Beer Consumption and Consumers Preferences in the Czech Republic
Lyutsiya Izhbuldina -
Modeling Household Energy Use in the Czech Republic
Danica Cortez -
Quantifying the quality of predictions: G3 model evaluation
Marcel Tkáčik
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights