Isolation and Analysis of Essential Oils from Spices – Markéta Vostarková
Markéta Vostarková
Bakalářská práce
Isolation and Analysis of Essential Oils from Spices
Abstract:
Herbs and spices have been used in traditional medicine for thousands of years. Knowledge of the chemical composition of herbaceous plants is desirable in pharmacy for the development of new drugs and dietary supplements. The main aim of this bachelor thesis was chemical analysis of active compounds contained in the essential oil of 4 kinds of spices. Samples of black cumin, ginger, cardamom and cinnamon …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Klára Urbanová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíBakalářský studijní program / obor:
Tropické zemědělství / International Cooperation in Agriculture and Rural Development
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva