Strategie vedoucí ke snížení obsahu dikarbonylových sloučenin v potravinách – Anna Šírová
Anna Šírová
Bakalářská práce
Strategie vedoucí ke snížení obsahu dikarbonylových sloučenin v potravinách
Strategies contributing to the reduction of dicarbonyl compounds' content in food
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠÍROVÁ, Anna. \textit{Strategie vedoucí ke snížení obsahu dikarbonylových sloučenin v potravinách}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/e4g6mj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.