Vliv enzymové modifikace složek mléka na jakost fermentovaných mléčných výrobků – Bc. Veronika Stetsenko
Bc. Veronika Stetsenko
Master's thesis
Vliv enzymové modifikace složek mléka na jakost fermentovaných mléčných výrobků
Influence of enzymic modification of milk component on quality of fermented dairy products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
STETSENKO, Veronika. \textit{Vliv enzymové modifikace složek mléka na jakost fermentovaných mléčných výrobků}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/e4ufbw/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.