Vliv enzymové modifikace složek mléka na jakost fermentovaných mléčných výrobků – Bc. Veronika Stetsenko
Bc. Veronika Stetsenko
Diplomová práce
Vliv enzymové modifikace složek mléka na jakost fermentovaných mléčných výrobků
Influence of enzymic modification of milk component on quality of fermented dairy products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
STETSENKO, Veronika. \textit{Vliv enzymové modifikace složek mléka na jakost fermentovaných mléčných výrobků}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/e4ufbw/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.