Zuzana POPELKOVÁ

Bachelor's thesis

Moderní polotovary ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování

Semi-modern fruit and vegetable for off-season processing
Abstract:
Hlavní část této bakalářské práce pojednává o polotovarech ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování. Práce obsahuje rozdělení a složení ovoce a zeleniny, dále vhodnost jednotlivých druhů ovoce a zeleniny pro konzervování. Zvláštní pozornost je věnována výrobě a použití moderních polotovarů, které omezují zdravotní rizika. Jsou to např. mrazírenské a biologicky stabilizované polotovary, polotovary …more
Abstract:
The main part of this work deals with the preparations of vegetables and fruitout of processing season. The work includes the distribution and composition of fruit and vegetables, the suitability of fruits and vegetables for canning. Particular attention is devoted to the manufacture and use of modern preparations, which reduce health risks. These are such. reefer and biologically stable stock,semi …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier: 22714

Thesis defence

  • Date of defence: 14. 6. 2011

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

POPELKOVÁ, Zuzana. Moderní polotovary ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.