Moderní polotovary ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování – Zuzana POPELKOVÁ
Zuzana POPELKOVÁ
Bachelor's thesis
Moderní polotovary ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování
Semi-modern fruit and vegetable for off-season processing
Anotácia:
Hlavní část této bakalářské práce pojednává o polotovarech ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování. Práce obsahuje rozdělení a složení ovoce a zeleniny, dále vhodnost jednotlivých druhů ovoce a zeleniny pro konzervování. Zvláštní pozornost je věnována výrobě a použití moderních polotovarů, které omezují zdravotní rizika. Jsou to např. mrazírenské a biologicky stabilizované polotovary, polotovary …viacAbstract:
The main part of this work deals with the preparations of vegetables and fruitout of processing season. The work includes the distribution and composition of fruit and vegetables, the suitability of fruits and vegetables for canning. Particular attention is devoted to the manufacture and use of modern preparations, which reduce health risks. These are such. reefer and biologically stable stock,semi …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor:
22714
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 6. 2011
Citační záznam
Jak správně citovat práci
POPELKOVÁ, Zuzana. Moderní polotovary ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.