Nutriční zhodnocení a senzorická jakost alternativ masa – Bc. Jana Reitšpiesová
Bc. Jana Reitšpiesová
Master's thesis
Nutriční zhodnocení a senzorická jakost alternativ masa
Nutritional evaluation and sensory quality of meat alternatives
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
REITŠPIESOVÁ, Jana. \textit{Nutriční zhodnocení a senzorická jakost alternativ masa}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/e6pgha/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Chemistry and Analysis of Food and Natural Products
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.