Nutriční zhodnocení a senzorická jakost alternativ masa – Bc. Jana Reitšpiesová
Bc. Jana Reitšpiesová
Diplomová práce
Nutriční zhodnocení a senzorická jakost alternativ masa
Nutritional evaluation and sensory quality of meat alternatives
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
REITŠPIESOVÁ, Jana. \textit{Nutriční zhodnocení a senzorická jakost alternativ masa}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/e6pgha/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin a přírodních produktů
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.