Bc. Libor Matouš

Diplomová práce

Umělá sladidla v potravinách

Sugar substitute in food
Anotace:
Diplomová práce „Umělá sladidla v potravinách“ pojednává o používání umělých sladidel v potra-vinách o jejich vlivu na lidské zdraví. Je popsána kontroverzní cesta některých z nich na náš stůl a jejich rozšíření. Součástí diplomové práce je výzkum, který odhaluje znalosti o umělých sladidlech mezi populací žijící v ČR a informuje nás o vztahu populace k umělým sladidlům. Výzkum také potvrzuje některé …více
Abstract:
Diploma thesis „Sugar substitute in food“ deals with usage of artificial sweeteners in food and with their impact on people’s health. The thesis describes the controversial way how their usage in food industry has been approved and how they have been spread. The diploma thesis includes a research, which unfolds knowledge of artificial sweeteners by residents of Czech Republic and which informs about …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 5. 2014
  • Vedoucí: Ing. Jan Děcký
  • Oponent: doc. Mgr. Hana Cídlová, Dr.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masarykova univerzita

Pedagogická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby