Bc. Norbert Gerec

Diplomová práce

Podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia

Business plan of a new gastronomic facility
Abstract:
Due to the unstable and unfavourable overall global situation and the uncertainty in the perspectives of its further development, which are caused by tense international relations and the preceding pandemic crisis, the profitability of business is a frequently discussed topic these days. The aforementioned COVID-19 pandemic has fundamentally changed consumer behaviour in many ways, and some distribution …více
Abstract:
Z dôvodu nestabilnej a nepriaznivej celkovej svetovej situácie a neistoty v ohľadoch jej ďalšieho vývoja, ktoré sú spôsobené napätými medzinárodnými vzťahmi a nim predchádzajúcou pandemickou krízou je v dnešnej dobe rentabilita podnikania často skloňovanou témou. Spomínaná pandémia COVID-19 od základov zmenila spotrebiteľské chovanie v mnohých smeroch a niektoré distribučné cesty, ktoré sa v minulosti …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 11. 2022
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/y3gkx/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 2. 2023
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství