Podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia – Bc. Norbert Gerec
Bc. Norbert Gerec
Diplomová práce
Podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia
Business plan of a new gastronomic facility
Abstract:
Due to the unstable and unfavourable overall global situation and the uncertainty in the perspectives of its further development, which are caused by tense international relations and the preceding pandemic crisis, the profitability of business is a frequently discussed topic these days. The aforementioned COVID-19 pandemic has fundamentally changed consumer behaviour in many ways, and some distribution …víceAbstract:
Z dôvodu nestabilnej a nepriaznivej celkovej svetovej situácie a neistoty v ohľadoch jej ďalšieho vývoja, ktoré sú spôsobené napätými medzinárodnými vzťahmi a nim predchádzajúcou pandemickou krízou je v dnešnej dobe rentabilita podnikania často skloňovanou témou. Spomínaná pandémia COVID-19 od základov zmenila spotrebiteľské chovanie v mnohých smeroch a niektoré distribučné cesty, ktoré sa v minulosti …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 11. 2022
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/y3gkx/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 2. 2023
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GEREC, Norbert. \textit{Podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/e99mam/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Company Business Plan
Michal Turčan -
Business Plan of a New Gastronomic Company
Bettina Asztalos -
Podnikatelský plán
Alexandra Pribulová -
Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik s vlastní výrobou piva
Alexandra Mihálechová -
Podnikatelský plán
Simona Piesecká -
Podnikateľský plán ako sprievodca podnikateľa pri začiatku podnikania
Mária Bačovčinová -
How to market a food truck
Pradeep Gangappa Kotihal -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
Tereza Šašková