Bc. Lucie NOVÁKOVÁ

Bachelor's thesis

Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy členů Integrovaného záchranného systému v krizových stavech

Optimalization of foodstuffs and dish structure for safeguard nutrition for members of integrated rescue system in cases of emergency
Abstract:
Práce byla zaměřena na výživu členů složek Integrovaného záchranného systému ČR. Byly přitom popsány požadavky na výživu členů IZS v době jejich nasazení při řešení krizových situací. Následně pak byla provedena analýza skladby potravin již sestavených jídelních lístků v rámci zabezpečení výživy členů IZS v roce 2003. Na základě této analýzy byly navrženy úpravy v podobě odstranění či snížení gramáže …more
Abstract:
This thesis was focused on the nourishment of members of Integrated Rescue System in the Czech Republic. Requirements for members´ nourishment in the case of emergency were described as well. Next, the analysis of menu{\crq}s foodstuffs structure that had been made up within the bounds of securing nutrition for IRS members in 2003 was carried out, too. Some modifications were suggested on the basis …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 5. 2006
Accessible from:: 31. 5. 2006
Identifier: 2271

Thesis defence

  • Date of defence: 20. 6. 2006

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

NOVÁKOVÁ, Lucie. Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy členů Integrovaného záchranného systému v krizových stavech. Zlín, 2006. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2006

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 31. 5. 2006 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.