Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy členů Integrovaného záchranného systému v krizových stavech – Bc. Lucie NOVÁKOVÁ
Bc. Lucie NOVÁKOVÁ
Bakalářská práce
Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy členů Integrovaného záchranného systému v krizových stavech
Optimalization of foodstuffs and dish structure for safeguard nutrition for members of integrated rescue system in cases of emergency
Anotace:
Práce byla zaměřena na výživu členů složek Integrovaného záchranného systému ČR. Byly přitom popsány požadavky na výživu členů IZS v době jejich nasazení při řešení krizových situací. Následně pak byla provedena analýza skladby potravin již sestavených jídelních lístků v rámci zabezpečení výživy členů IZS v roce 2003. Na základě této analýzy byly navrženy úpravy v podobě odstranění či snížení gramáže …víceAbstract:
This thesis was focused on the nourishment of members of Integrated Rescue System in the Czech Republic. Requirements for members´ nourishment in the case of emergency were described as well. Next, the analysis of menu{\crq}s foodstuffs structure that had been made up within the bounds of securing nutrition for IRS members in 2003 was carried out, too. Some modifications were suggested on the basis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2006
Zveřejnit od: 31. 5. 2006
Identifikátor:
2271
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 6. 2006
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NOVÁKOVÁ, Lucie. \textit{Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy členů Integrovaného záchranného systému v krizových stavech}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2006. Dostupné z: https://theses.cz/id/eai5rb/.
Jak správně citovat práci
NOVÁKOVÁ, Lucie. Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy členů Integrovaného záchranného systému v krizových stavech. Zlín, 2006. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2006
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 31. 5. 2006 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Integrovaný záchranný systém a součinnost složek integrovaného záchranného systému při vzniku vybrané mimořádné události
Ondřej Pospíšil -
Způsoby komunikace mezi místem zásahu složek integrovaného záchranného systému a operačním a informačním střediskem integrovaného záchranného systému
Lucie TYEMNYÁKOVÁ -
Činnost složek Integrovaného záchranného systému při živelních pohromách
Matěj Brauner -
Cvičení ostatních složek integrovaného záchranného systému České republiky na mimořádnou událost
Lukáš Veverka -
Blackout a připravenost složek Integrovaného záchranného systému v Praze
Lucie Piňosová -
Hasičský záchranný sbor jako součást Integrovaného záchranného systému – funkce, vazby, problémy
Jakub Kříž -
Krizová komunikace mezi složkami Integrovaného záchranného systému na území Jihočeského kraje
Darja Brabencová -
Hasičský záchranný sbor jako součást Integrovaného záchranného systému – funkce, vazby, problémy
Denisa Špálová