Bc. Lucie NOVÁKOVÁ

Bakalářská práce

Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy členů Integrovaného záchranného systému v krizových stavech

Optimalization of foodstuffs and dish structure for safeguard nutrition for members of integrated rescue system in cases of emergency
Anotace:
Práce byla zaměřena na výživu členů složek Integrovaného záchranného systému ČR. Byly přitom popsány požadavky na výživu členů IZS v době jejich nasazení při řešení krizových situací. Následně pak byla provedena analýza skladby potravin již sestavených jídelních lístků v rámci zabezpečení výživy členů IZS v roce 2003. Na základě této analýzy byly navrženy úpravy v podobě odstranění či snížení gramáže …více
Abstract:
This thesis was focused on the nourishment of members of Integrated Rescue System in the Czech Republic. Requirements for members´ nourishment in the case of emergency were described as well. Next, the analysis of menu{\crq}s foodstuffs structure that had been made up within the bounds of securing nutrition for IRS members in 2003 was carried out, too. Some modifications were suggested on the basis …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2006
Zveřejnit od: 31. 5. 2006
Identifikátor: 2271

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 6. 2006

Citační záznam

Jak správně citovat práci

NOVÁKOVÁ, Lucie. Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy členů Integrovaného záchranného systému v krizových stavech. Zlín, 2006. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2006

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 31. 5. 2006 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.