Bc. Milena HLÁSNÁ

Bakalářská práce

Hmotnostní ztráty masa vlivem tepelné úpravy.

MASSIS LOSSES OF MEAT DUE TO THE THERMIC MODIFICATION
Anotace:
Svou práci jsem zpracovala na téma: Hmotnostní odchylky při tepelné úpravě masa. Vypsala jsem základní chemické složení masa a druhy tepelných úprav a jejich vliv na hmotnostní ztráty. Mimo tohoto faktoru je rovněž důležitý druh tepelně opracovaného masa, jakost masa a řada dalších faktorů. Praktickou část jsem věnovala úpravám masa - tumblováním pro lepší údržnost vody. Rozdíl hmotnostních odchylek …více
Abstract:
I elaborated my thesis on the topic: Weight variations at the heat treatment of meat. I listed the basic chemical composition of meat, the types of heat treatment and their impacts on the weight losses. Except this factor there is also important the sort of meat being exposed to the heat treatment, the quality of meat and a range of other factors. The practical section is devoted to the meat treatment …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Zveřejnit od: 2. 6. 2008
Identifikátor: 8073

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 6. 2008
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hrabě, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HLÁSNÁ, Milena. Hmotnostní ztráty masa vlivem tepelné úpravy. . Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 06. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 2. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin