Testování aditiva na bázi koření jako antikokcidika ve výkrmu brojlerových kuřat – Bc. Vojtěch Hunal
Bc. Vojtěch Hunal
Master's thesis
Testování aditiva na bázi koření jako antikokcidika ve výkrmu brojlerových kuřat
Testing of feed aditive on base of spices as an anticoccidikum in chicken broiler fattening
Anotácia:
Nejen větší tlak ze strany veřejnosti na omezené využívání syntetických léčiv nutí chovatele k hledání nových způsobů, jak se například vypořádat s určitými onemocněními vyskytujícími se v chovech zvířat. V chovech drůbeže takovouto výzvu představuje například hledání nových cest v boji s onemocněním zvané kokcidióza. Tato práce se skládá ze dvou částí. První část tvoří literární rešerše, která …viacAbstract:
The public pressure to limit the use of synthetic drugs is not the sole factor prompting farmers to seek alternative approaches for managing diseases in livestock farms. In poultry farming, for example, the search for new way to combat diseases like coccidiosis present a significant challenge which drives research for novel solutions. This paper comprises two main sections. The first part of this …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 5. 2024
- Vedúci: Ing. Vladimír Plachý, Ph.D.
- Oponent: Pavel Braný, Ing.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HUNAL, Vojtěch. \textit{Testování aditiva na bázi koření jako antikokcidika ve výkrmu brojlerových kuřat}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/ebfb45/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme:
Animal Production
Práce na příbuzné téma
-
Výkrm kuřat a kvalita masa
Martin Soudný -
Vnější faktory působící na výkrm brojlerových kuřat
Viktorie Taláková -
Ekonomické zhodnocení výkrmu kuřat
Šárka Doležalová
Názov
Vložil
Vložené
Práva