Základní aspekty potravinové bezpečnosti a soběstačnosti státu – Barbora Turková
Barbora Turková
Bakalářská práce
Základní aspekty potravinové bezpečnosti a soběstačnosti státu
Basic aspects of food security and self-sufficiency of the State
Anotace:
Práce, jejíž název zní Základní aspekty potravinové bezpečnosti a soběstačnosti státu se zaměřuje na porovnání potravinové soběstačnosti a bezpečnosti převážně České republiky a to v kontextu bývalého členství v Radě vzájemné hospodářské pomoci (RVHP) a nyní v rámci Společné zemědělské politiky Evropské unie. Součástí práce je také historický vývoj sledované problematiky spolu s teoretickým výhledem …víceAbstract:
Thesis whose name is a Basic aspects of food security and self-sufficiency of the State focuses on the comparison of food self-sufficiency and security of the Czech Republic mainly in the context of a former member of the Council for Mutual Economic Assistance (CMEA) and now under the Common Agricultural Policy of the European Union. The thesis also includes historical development of tracked issues …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Václav Hejnák, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TURKOVÁ, Barbora. \textit{Základní aspekty potravinové bezpečnosti a soběstačnosti státu}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/ebnjz0/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Veřejná správa v zemědělství a krajině / Veřejná správa v zemědělství a krajině
Práce na příbuzné téma
-
Rozdílné přístupy k potravinám obsahujícím geneticky modifikované plodiny
Alexander Sorokin -
GENETICKY MODIFIKOVANÉ PLODINY A POTRAVINY V KONTEXTU PROBLEMATIKY ROZVOJE
Eva GROLÍKOVÁ -
Geneticky modifikované plodiny a možnosti jejich využití - případová studie v České republice
Miroslav Pillař -
Regulace a restrikce geneticky modifikovaných plodin v EU
František Polák -
Aktuální situace v pěstování geneticky modifikovaných odrůd polních plodin v Evropské unii
Markéta Vlachová -
Faktory ovlivňující pěstování geneticky modifikovaných plodin ve vybraných zemích Jihovýchodní Asie
Kristýna Juráková -
Pěstování geneticky modifikovaných plodin ve světě
Anna Neprašová -
Zdravotní risk a zisk geneticky modifikované zlaté rýže
Kateřina KUČEROVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva