Návrh obchodní strategie stravovacích zařízení vysokých škol – Bc. Lenka Kašpárková
Bc. Lenka Kašpárková
Diplomová práce
Návrh obchodní strategie stravovacích zařízení vysokých škol
The proposal of business strategy for college cafeterias
Anotace:
Diplomová práce se zabývá fungováním stravovacích zařízení vysokých škol, které mají 8 000 a víc zapsaných studentů. V rámci marketingového výzkumu je provedena orientační analýza a následné dotazníkové šetření. Výběrovým vzorkem jsou studenti vysokých škol (návštěvníci stravovacích zařízení), (n=2219). V rámci dotazníkového šetření jsou položeny i otázky kvalitativního charakteru. Na základě zjištěných …víceAbstract:
The diploma thesis deals with the operation of university catering facilities with 8 000 and more enrolled students. Under the marketing research, the orientation analysis and following questionnaire survey are performed. As the sample of respondents, there are university students (the catering facilities quests), (n=2219). Under the questionnaire survey the are also questions of qualitative character …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Lenka Procházková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Řízení a ekonomika obchodu
Práce na příbuzné téma
-
Rozšíření marketingové komunikace na sociální síti provozovny stravovacího zařízení
Lenka TRUBÁKOVÁ -
Optimalizace marketingové komunikace ve stravovacím zařízení pro business centrum a průmyslový sektor
Karolína Suchánková -
Spokojenost zákazníků s nabídkou stravovacího zařízení v restauraci Ovečka
Luboš Konderla -
Provozní studie stravovacího zařízení (restaurační forma)
Kateřina Petráňová -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Eliška Krchovová -
Analýza spokojenosti zákazníků ve vybraném stravovacím zařízení
Kristýna DRYÁKOVÁ -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Iegor Remizov -
Implementace biopotravin a lokálních potravin do společného stravování
Petr MOUČKA