Michal Čermák

Bakalářská práce

Analýza označování alergenových složek v nabídce restaurací v okresu Mladá Boleslav

Analysis of labeling of allergenic ingredients on the menu of restaurants in the district Mladá Boleslav
Anotace:
V bakalářské práci na téma Analýza označování alergenových složek v nabídce restaurací v okresu Mladá Boleslav, se věnuji jednotlivým způsobům označování alergenních látek v pokrmech a nápojích vybraných restaurací. Cílem mé bakalářské práce je, analyzovat jednotlivé způsoby označování alergenů v nabídce vybraných restauračních zařízení. V první, teoretické části, se zabývám definicí alergií, rozdílem …více
Abstract:
The bachelor thesis titled Analysis of labeling of allergenic ingredients on the menu of restaurants in the district of Mlada Boleslav, is devoted to various ways of labeling of allergenic substances in foods and beverages in selected restaurants. The aim of my thesis is to analyze the various ways of labeling of allergens in the menu selection of restaurants. In the first, theoretical part, deals …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2016
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví