Analýza produkce kuřecích brojlerů v zemědělském podniku Agro Čejetice a.s. – Bc. Martina RIŠKOVÁ
Bc. Martina RIŠKOVÁ
Diplomová práce
Analýza produkce kuřecích brojlerů v zemědělském podniku Agro Čejetice a.s.
Analysis of the production of broiler chickens on the farm Agro Čejetice
Anotace:
Produkce drůbežího masa má v ČR a ve světě stále stoupající trend. Je to dáno především vysokou výkrmovou schopností, krátkým reprodukčním intervalem, dietetickými vlastnostmi masa a účinností přeměny živin. Ročně je v Evropské unii na jídlo vyprodukováno okolo 9,6 miliardy kuřat. Brojlerová kuřata jsou specializovaným typem kuřete chovaným a konzumovaným pro maso. V celosvětovém srovnání největší …víceAbstract:
Production of poultry meat in the Republic and in the world has upward trend. This is primarily due to the highly fattening ability, reproductive short interval, dietetic properties of meat and good efficiency of conversion of feed nutrients. Every year across the European Union is produced about 9,6 billion broiler chickens. Broiler chicknes are specialized type of chicken bred and consume for meat …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2013
Zveřejnit od: 26. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Antonín Vejčík, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RIŠKOVÁ, Martina. \textit{Analýza produkce kuřecích brojlerů v zemědělském podniku Agro Čejetice a.s.}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/ed0usw/.
Jak správně citovat práci
RIŠKOVÁ, Martina. Analýza produkce kuřecích brojlerů v zemědělském podniku Agro Čejetice a.s.. Č. Bud., 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 26.4.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 26. 4. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agropodnikání
Práce na příbuzné téma
-
Využití druhotného tepla větracího vzduchu stáje pro chov brojlerových kuřat
Radek Koubek -
Vyhodnocení emisí amoniaku z chovu drůbeže ve vybraném zemědělském podniku
Jiří HUCEK -
Vliv huminových látek na vlastnosti masa brojlerových kuřat
Tomáš Novák -
Měření a vyhodnocení přírůstků zvířat a produkce emisních plynů ve vybraném provozu s chovem drůbeže při využití fytoaditiv v krmivu
Eva HOMOLKOVÁ -
Produkce a zpracování drůbeže v české republice
Saviour SIAWELA -
Analýza produkce kuřecích brojlerů v zemědělském podniku Agro Čejetice
Martina RIŠKOVÁ -
Vliv pšeničných hybridů na výkrm brojlerových kuřat
Alžběta MIŠKOVÁ -
Výkrm kuřat a kvalita masa
Martin Soudný
Název
Vložil
Vloženo
Práva