Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity – Bc. Magdaléna Zvonková
Bc. Magdaléna Zvonková
Master's thesis
Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
Dairy products enriched with non-traditional plant and animal commodities
Abstract:
Předložená diplomová práce je zaměřena na obohacení fermentovaných mléčných výrobků o netradiční komodity rostlinného i živočišného původu. Záměrem teoretické části práce je shrnout základní poznatky o těchto výrobcích a komoditách a podrobněji naznačit benefity jejich konzumace. V rámci praktické části práce je uskutečněna pilotní studie monitoringu fermentace jogurtů obohacených o moučku z potemníka …moreAbstract:
Presented diploma thesis is focused on enrichment of fermented dairy products with non-traditional animal and plant commodities. The aim of the theoretical part is to summarize basic knowledge about these products and commodities, in particular the benefits of their consumption. In the experimental part of the thesis there is a pilot study of monitoring the fermentation of yogurt conducted using thermodynamic …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 5. 2022
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ZVONKOVÁ, Magdaléna. \textit{Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2022. Available from: https://theses.cz/id/edm7d9/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Zvonková, Magdaléna. Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity. Zlín, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Food Technology / -
Theses on a related topic
-
Porovnání in vitro stravitelnosti neutrálně detergentní vlákniny u čirokových siláží
Markéta Vítečková -
Stanovení obsahu neutrálně detergentní vlákniny ve vybraných druzích netradičních cereálií
Markéta HAVRANOVÁ -
Efektivní bachorová degradovatelnost neutrálně detergentní vlákniny u přežvýkavců
Ondřej KOUKOL -
Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny
Kamila Blahůšková -
Stanovení vlákniny u netradičních mouk
Ivo Havlíček -
Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
Daria Churiakova -
Lyofilizované fermentované mléčné výrobky
Viktorie Omelková -
Fermentované mléčné výrobky
Jitka VESELÁ