Martin Mayer

Bakalářská práce

Podnikatelský koncept české lidové hospody

Business Concept of the Bohemian Folk Pub
Anotace:
Bakalářská práce zkoumá zda je možné v současném socioekonomickém prostředí úspěšně založit a provozovat tradiční českou hospodu. Dále jsou definovány pojmy hospoda, štamgast a pajzl. Zkoumán je také stav pohostinství v Čechách, a to z pohledu ekonomického i sociologického. Práce odpovídá na výzkumnou otázku: „Je možné v současném socioekonomickém prostředí založit a provozovat úspěšně tradiční českou …více
Abstract:
Bachelor thesis examines whether it is possible in the current socio-economic environment successfully establish and operate traditional Czech pub. The concepts of pub, stamagast and pajzl are also defined. The state of hospitality in Bohemia is also examined, both economically and sociologically. The thesis answers the research question: "Is it possible to establish and run a traditional Czech pub …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2017
  • Vedoucí: Ing. Jana Kalabisová, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Eliška Smotlachová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma