Podnikatelský koncept české lidové hospody – Martin Mayer
Martin Mayer
Bakalářská práce
Podnikatelský koncept české lidové hospody
Business Concept of the Bohemian Folk Pub
Anotace:
Bakalářská práce zkoumá zda je možné v současném socioekonomickém prostředí úspěšně založit a provozovat tradiční českou hospodu. Dále jsou definovány pojmy hospoda, štamgast a pajzl. Zkoumán je také stav pohostinství v Čechách, a to z pohledu ekonomického i sociologického. Práce odpovídá na výzkumnou otázku: „Je možné v současném socioekonomickém prostředí založit a provozovat úspěšně tradiční českou …víceAbstract:
Bachelor thesis examines whether it is possible in the current socio-economic environment successfully establish and operate traditional Czech pub. The concepts of pub, stamagast and pajzl are also defined. The state of hospitality in Bohemia is also examined, both economically and sociologically. The thesis answers the research question: "Is it possible to establish and run a traditional Czech pub …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14886/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2017
- Vedoucí: Ing. Jana Kalabisová, Ph.D.
- Oponent: Ing. Eliška Smotlachová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MAYER, Martin. \textit{Podnikatelský koncept české lidové hospody}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/edpjrl/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Vizuální identita PiTy BEER
Tereza Matoušková -
The Influence of Innovations in Brewing on Beer Consumers' Preferences
Anastasia Boldyreva