Bc. Michal Macura

Diplomová práce

Franchising in the Czech food market

Franchising na českém trhu s potravinami
Anotace:
Téma této diplomové práce je “Franchising na českém trhu s potravinami”. Hlavním cílem této práce je především vytvoření modelu vstupu na trh prostřednictvím doporučení potenciálním franchisantům. Tato doporučení budou vycházet z práce autora s daty, která využije k analýze a zhodnocení interní i externí situace na trhu pomocí metod strategického managementu jako jsou SWOT, PESTE, IFE a EFE matice …více
Abstract:
The topic of this diploma thesis is “Franchising in the Czech food market”. The objective of this thesis is to create a model of entry the food market in form of recommendations for future franchisees. These recommendations will be based on own work of the author, who will use strategic management methods to evaluate the market both internally and externally using methods such as SWOT, PESTE, IFE and …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Hana Stojanová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta