Mikrobiální rizika při výrobě a prodeji cukrářských výrobků – Bc. Ludmila Gallinová
Bc. Ludmila Gallinová
Diplomová práce
Mikrobiální rizika při výrobě a prodeji cukrářských výrobků
Microbial risks in the production and sale of confectionery products
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá problematikou mikrobiální kontaminace při výrobě a prodeji cukrářských výrobků. Definuje, s jakou kontaminací se můţeme u cukrářských výrobků setkat. Vyjmenovává základní a nejdůleţitější patogeny. Také pojednává o tom, jak se kontaminaci vyhnout, jaké metody a postupy se při výrobě a prodeji pouţívají.Součástí této práce bylo experimentální stanovení významných skupin …víceAbstract:
This thesis is concerning with microbic contamination problematics during the production and sale of confectionery products. It defines the level of contamination we can find in the mentioned confectionery products. It also gives out the basic and the most important pathogens. Besides that it shows how to avoid the contamination and which methods and processes during the production and sale could be …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie
Práce na příbuzné téma
-
The Cost and the Implied Benefits of the Cameroon and Nigeria Collaboration in the Fight Against Boko Haram
Jerry Ayuk Mbutabe -
Europeanization Of The Fight Against Terrorism: A Comparative Analysis Of The Czech Republic, Germany And Austria
Tereza TEICHMANNOVÁ -
Europeanization of the Fight Against Terrorism: a Comparative Analysis of the Czech Republic, Germany and Austria
Tereza TEICHMANNOVÁ -
Topic: The impact of IT innovation in the fight against food insecurity in Sub-Saharan Africa (SSA)
Pierre-Alain Atekwana Mbekwa -
Synergické interakce rostlinných silic proti patogenním mikroorganismům
Karolína Minaříková -
Mikrobiologické parametry nepečených cukrářských výrobků
Gabriela Poláčková -
Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu
Alžběta Chocholová -
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
Anna Charišyna
Název
Vložil
Vloženo
Práva