Mikrobiální rizika při výrobě a prodeji cukrářských výrobků – Bc. Ludmila Gallinová
Bc. Ludmila Gallinová
Master's thesis
Mikrobiální rizika při výrobě a prodeji cukrářských výrobků
Microbial risks in the production and sale of confectionery products
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá problematikou mikrobiální kontaminace při výrobě a prodeji cukrářských výrobků. Definuje, s jakou kontaminací se můţeme u cukrářských výrobků setkat. Vyjmenovává základní a nejdůleţitější patogeny. Také pojednává o tom, jak se kontaminaci vyhnout, jaké metody a postupy se při výrobě a prodeji pouţívají.Součástí této práce bylo experimentální stanovení významných skupin …moreAbstract:
This thesis is concerning with microbic contamination problematics during the production and sale of confectionery products. It defines the level of contamination we can find in the mentioned confectionery products. It also gives out the basic and the most important pathogens. Besides that it shows how to avoid the contamination and which methods and processes during the production and sale could be …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Ecotrophology
Theses on a related topic
-
The Cost and the Implied Benefits of the Cameroon and Nigeria Collaboration in the Fight Against Boko Haram
Jerry Ayuk Mbutabe -
Europeanization Of The Fight Against Terrorism: A Comparative Analysis Of The Czech Republic, Germany And Austria
Tereza TEICHMANNOVÁ -
Europeanization of the Fight Against Terrorism: a Comparative Analysis of the Czech Republic, Germany and Austria
Tereza TEICHMANNOVÁ -
Topic: The impact of IT innovation in the fight against food insecurity in Sub-Saharan Africa (SSA)
Pierre-Alain Atekwana Mbekwa -
Synergické interakce rostlinných silic proti patogenním mikroorganismům
Karolína Minaříková -
Mikrobiologické parametry nepečených cukrářských výrobků
Gabriela Poláčková -
Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu
Alžběta Chocholová -
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
Anna Charišyna
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights