Bc. Ludmila Matalová

Master's thesis

Hodnocení kvality kysaných mléčných výrobků z tržní sítě

Evaluation of fermented milk products from the market network
Abstract:
Diplomová práce je zaměřena na hodnocení kysaných mléčných výrobků z tržní sítě. V literární části jsou popsány především tradiční kysané mléčné výrobky a jejich technologie výroby. V praktické části bylo provedeno fyzikálně-chemické stanovení u 26 vybraných vzorků. U jednotlivých druhů výrobků bylo provedeno porovnání průměrných hodnot jakostních parametrů mezi samotnými výrobky. Statisticky významný …more
Abstract:
The diploma thesis is focused on the evaluation of fermented milk products from the market network. The literature section describes mainly traditional fermented milk products and their production technnologies. In the practical part, physico-chemical determination was performed on 26 selected samples. For individual types of products, a comparison of average values of quality parameters between the …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2021

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Alena Saláková, Ph.D.
  • Reader: Michaela Králová, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta