Stanovení obsahu vitaminu A a E v mléce a mléčných výrobcích – Tereza Michlová
Tereza Michlová
Doctoral thesis
Stanovení obsahu vitaminu A a E v mléce a mléčných výrobcích
Monitoring of factors influencing content of vitamin A and vitamin E in milk and dairy products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 7. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Alena Hejtmánková, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MICHLOVÁ, Tereza. \textit{Stanovení obsahu vitaminu A a E v mléce a mléčných výrobcích}. Online. Dizertačná práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/eiridu/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesDoctoral programme:
Agricultural Chemistry
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva