Stanovení obsahu vitaminu A a E v mléce a mléčných výrobcích – Tereza Michlová
Tereza Michlová
Disertační práce
Stanovení obsahu vitaminu A a E v mléce a mléčných výrobcích
Monitoring of factors influencing content of vitamin A and vitamin E in milk and dairy products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 7. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Alena Hejtmánková, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MICHLOVÁ, Tereza. \textit{Stanovení obsahu vitaminu A a E v mléce a mléčných výrobcích}. Online. Disertační práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/eiridu/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůDoktorský studijní program:
Zemědělská chemie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva